Ansigtsbehandlinger:

3 forskellige behandlinger.

Pr behandling kun 375 kr (60 min)

Sonya Daily Skin care: Hud i balance

Du får afrensning, let peeling, samt næringsrig maske. Skønne gel baserede produkter til den kombinerede huds skiftende behov. Indeholder en høj koncentration af Aloe Vera og andre hudplejende, botaniske ingredienser der forbedrer hudens udseende og gør den blød, glat og genfugtet.

Infinite Advanced Skincare system.

Kraftfuld Anti aging serie med 15 hudplejende ingredienser i så høj koncentration at huden med det samme føles ren, opstrammet , blød og genfugtet.

Den bedste kombination af forskning og naturlige ingredienser, der gendanner hudens fugtindhold og reducerer fine linjer og rynker.

Basic serie. Til alle.

Fantastisk fugtgivende og dybderensende behandling. med Peeling ny og spændende Biomaske og skøn efterbehandling med serum og effektiv dagcreme, samt øjencreme.

 

Facelifting: Det naturlige ansigtsløft.

Kun 500 kr. (90 min)

Teknikkerne som bruges er akupressur, ansigts zoneterapi og japansk massage, som bl.a. er lange dybe stræk og tryk på ansigtets muskler og væv.
Behandlingen styrker strømmen af energi gennem meridianer, muskler og nerver.

Blodcirkulationen øges, vævet iltes, toksiner fjernes.

Selve behandlingen + effekten af de unikke produkter der anvendes, gør at ansigtet afspændes, løfter og glatter eventuelle rynker og fine linjer. Væskeophobninger drænes og du vil føle velvære i hele kroppen.
Der er stor effekt allerede efter en behandling!   

© 2023 by Soft Aesthetics. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean